"Din Kraft" er en kraftfull og emosjonell ballade av den norske sangeren Astrid S. Sangen snakker om de øyeblikkene da vi trenger noen andres styrke for å komme oss gjennom tunge tider. Med sin catchy refreng og relaterbare tekst, har "Din Kraft" raskt blitt en favoritt blant fansen og en del av Astrid Ss' liveopptredener. Uansett om du er en langtidsfan av Astrid S eller akkurat oppdager musikken hennes, vil denne sangen sikkert berøre hjertet ditt og etterlate et varig inntrykk. Under vil du finne de komplette tekstene til "Din Kraft" på norsk, med en engelsk oversettelse som referanse. Så ta på deg hodetelefonene, trykk på play og la de kraftfulle ordene i denne sangen bære deg gjennom dagen.

"Din Kraft" Sangtekst på Norsk

Jeg har aldri vært bra på å be om hjelp

Men nå trenger jeg deg mer enn noen gang

Jeg har kjempet så lenge jeg kan, jeg kan ikke mer

Jeg trenger din kraft, din kraft


Jeg har falt så mange ganger, men jeg står opp igjen

Men nå trenger jeg deg mer enn noen gang

Jeg har kjempet så lenge jeg kan, jeg kan ikke mer

Jeg trenger din kraft, din kraft


Jeg vil at du skal vite at jeg elsker deg

Jeg vil at du skal vite at jeg trenger deg


"Fot i Hose" by Kurt Nilsen:

Alt jeg vil ha er en fot i hose

Og en liten plass å bo

Alt jeg vil ha er en kopp te og en god bok

Og en liten plass å ro


Alt jeg vil ha er en fot i hose

Og en liten plass å bo

Alt jeg vil ha er en kopp te og en god bok

Og en liten plass å ro


Alt jeg vil ha er en fot i hose

Og en liten plass å bo

Alt jeg vil ha er en kopp te og en god bok

Og en liten plass å ro


"Din Kraft" Lyrics in English Translation

[Verse 1]

I need your strength when I'm tired

I need your hand when I fall

I need your heart to keep mine from breaking

I need your love to make me whole


[Chorus]

Your strength, your strength, oh

It's all I've ever needed

Your love, your love, oh

It's all I've ever wanted


[Verse 2]

I need your light when it's dark

I need your voice to guide me

I need your spirit to keep me from giving up

I need your grace to remind me


[Chorus]

Your strength, your strength, oh

It's all I've ever needed

Your love, your love, oh

It's all I've ever wanted


[Bridge]

When I'm lost and I can't find my way

You'll always be the one who saves me


[Chorus]

Your strength, your strength, oh

It's all I've ever needed

Your love, your love, oh

It's all I've ever wanted


[Outro]

Your strength, your strength

It's all I've ever needed

Your love, your love

It's all I've ever wanted


Til slutt, er "Din Kraft" en kraftfull og emosjonell ballade som berører hjertet med sine meningsfulle tekster. Sangen formidler et budskap om å trenge kjærlighet og støtte for å overvinne utfordringer og finne styrke. Uansett om du forstår norsk eller ikke, kan budskapet i "Din Kraft" settes pris på av alle. Vi håper at denne engelske oversettelsen har hjulpet deg med å forstå sangen bedre, og at du har nytt å lese tekstene.