Carl Espen har skapt en vakker og gripende ballade med låten "Silent Storm". Låten tar deg med på en reise gjennom følelsene til en person som står overfor en stille storm i sitt liv. Les videre for å oppleve denne norske hitlåten i sin helhet, med både norske tekster og engelsk oversettelse.

Norske Tekster til Carl Espen's "Silent Storm"

Det er en storm som raser i meg
Det er en brann som brenner i meg
Det er en kamp som aldri slutter
Men ingen hører hva jeg sier

Det er en smerte som aldri går
Det er en tåre som aldri tørker
Det er en sjel som aldri hviler
Men ingen ser hva jeg føler

Det er en storm som raser i meg
Men ingen hører meg rope
Det er en storm som raser i meg
Men ingen hører meg rope.

English Translation of Carl Espen's "Silent Storm" Lyrics

There's a storm raging inside of me
There's a fire burning inside of me
There's a battle that never ends
But no one hears what I'm saying

There's a pain that never goes away
There's a tear that never dries
There's a soul that never rests
But no one sees what I feel

There's a storm raging inside of me
But no one hears me shout
There's a storm raging inside of me
But no one hears me shout.


"Silent Storm" av Carl Espen er en kraftfull og følsom sang som snakker om de kampene og utfordringene folk møter inni seg selv. Teksten uttrykker følelser av smerte, fortvilelse og et ønske om at noen skal forstå og høre deres indre kaos. Denne sangen vil appellere til mange lyttere som har opplevd lignende kamper, og dens budskap om håp og utholdenhet er en som vil fortsette å inspirere og trøste folk i årene som kommer.